NA WYMIAR 1/2020

Ergonomiczna kuchnia to kuchnia pojemna! To przestrzeń, w której jest miejsce na wszystko, a wnę- trze zorganizowane jest tak, by dać swojemu użytkowni- kowi nieskrępowany komfort działania. Stworzenie takiej kuchni nie jest proste i wymaga zastosowania rozwią- zań zwiększających pojemność, ale też funkcjonalnych. Wybór najbardziej optymalnych systemów za- pewni nam łatwy dostęp do produktów i zagwarantuje przestrzeń na zapasy gromadzone „na zaraz” i „na po- tem”. Jakie rozwiązania są najlepsze? Warto postawić na produkty, które oprócz tego, że łączą ergonomię z este- tyką, są również bezpieczne! Godne polecenia są m.in . podnośniki Free Space oraz szuflady Matrix P . Wolna przestrzeń jest ważna chociażby w strefie przechowywania. Doskonałym sposobem na zorgani- zowanie miejsca w tej części kuchni jest wykorzysta- nie podnośnika w rozmiarze XS. Taki jest właśnie Free Space , najmniejszy dostępny na rynku system, który Mały podnośnik o dużym udźwigu KUCHNIA Z MIEJSCEM NA WSZYSTKO Podnośnik Free Space Podnośnik Free Space jednocześnie jest wyjątkowo wytrzymały i pozwala na mon- taż ciężkich frontów do 10,7 kg. Zaletą tego produktu jest nie tylko jego kompaktowy format oraz imponujący udźwig, ale też nowoczesny, minimalistyczny design, nagrodzony Red Dot Award i Diamentem Meblarstwa 2020.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODEyNDg=