Miesięcznik "BIZNES meble.pl" wrzesień 2018

Umożliwia ponadto rozmiesz- czenie mebli i sprzętówwedług zasady trójkąta roboczego. Zgodnie z nią lodówka, zlewo- zmywak i kuchenka z piekarni- kiem powinny leżeć nawierz- chołkach trójkąta. Reszta elementóww takim układzie ląduje w bliskiej odległości od siebie nawzajem i... od Ciebie. Zyskujesz prze- strzeń i swobodę. Marka Häfele, mając na uwadze te genialne zasady organizowa- nia kuchni, stworzyła wyjąt- kowo praktyczne systemy meblowe. Nie musisz już gim- nastykować się, gdy sięgasz po cokolwiek podczas gotowania. Wszystko dzieje się wyjątkowo naturalnie. NISKIE CARGO Towąska szafka, której zawartość wysuniesz jednym ruchem. Dedykowana jest strefie przechowywania i zmywania. Dzięki swoim niestandardowym wymiarom sprytnie pomaga zagospodarować każdą, nawet pozornie nieużyteczną, przestrzeń. SZUFLADYMOOVITMX Wkażdej ze stref możesz skorzystać ze specjalnych regulowanychwkła- dów, które porządkują zawartość szuflad. Sztućce, talerze czy garnki wszelkiego formatu będą zawsze wracały na swoje miejsce. Bez trudu jewydobędziesz z szuflady i zawsze będziesz wiedział, gdzie je odłożyć. Wmądrze zaprojektowanej kuchni mamy 5 roboczych stref. Podział ten porządkuje wszystko. Wnosi do kuchni funkcjonalność i czyni ją wygodną. PODNOŚNIK FREE FOLD Udźwignie wiele, dlatego Ty już nie musisz się siłować. Jednym ruchem uniesiesz nawet wysoki dwuczęściowy front meblowy. Podnośnik jest przydatny w strefie przechowywania i wszędzie tam, gdzie zastoso- wanie znajdują obszerne szafki. STREFA PRZECHOWYWANIA STREFA ZAPASÓW STREFA ZMYWANIA STREFA PRZYGOTOWYWANIA STREFA GOTOWANIA

RkJQdWJsaXNoZXIy ODEyNDg=